Amanida catalana

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr. formatge tendre manxego
  • 1 enciam
  • 12 llagotins
  • 1 tomata vermella
  • 1 pot d'olives
  • 3 talls de pernil dolç
  • 3 talls de pernil ibèric
  • 9 talls de llonganissa
  • 1 pastanaga ratllada
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 ceba petita
  • 1/4 de pot de blat de moro dolç
  • Oli, sal i vinagre

3 racions

Utensilis

una safata

Elaboració

Barrejarem tots el ingredients en una safata, i afegim oli, sal i vinagre

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: