Fricandó

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3/4 kg. llom
  • 100 gr de muxardons
  • 2 cebes
  • 2 tomaquets
  • Una cullerada de pebre vermell
  • Sal, farina i oli

4 racions

Utensilis

Una paella
Una cassola
Un colador

Elaboració

El llom s'enfarina, es fregeix i es possa en una cassola
Es talla les cebes a la juliana i es possa a la paella de fregir el llom
Quan esta cuita s'afegeix la tomata a trossos, el pebre vermell i una cullerada de farina
Es cola ben xafat amb una mica d'aigua
Es fica a la casola i afegim els muxardons
Es deixa bullir uns 10 minuts

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: