Arròs amb carabassa

Ingredients

  • 1/2 litre de caldo (el que més us agradi, vegetal o de pollastre)
  • 500gr. de carabassa
  • 1 ceba (al gust)
  • 2 grills d'all
  • 220gr. d'arròs de gra rodó
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Pebre blanc
  • Sal
  • 50gr. de parmesà ratllat (o formatge al gust)

4 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

Tallar la ceba i l'all ben petit.
Amb la mica d'oli a la paella, sofregir la ceba i l'all.
Abocar a la paella el caldo.
Afegir la carabassa pelada i tallada a daus, l'arròs, salt i pebre.
Coure a foc lent fins que l'arròs s'hagi begut tot el caldo.
Afegir el formatge ratllat i remenar-ho.
Empletar i servir calent.

30min

Notes

Aquesta recepta és un treball escolar de la meva filla del curs CI2 de l'Escola Montbui


Recepta de cuina de Arròs amb carabassa

Arròs amb carabassa

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Laia Capdevila diu:
La carabassa l'has de o bé bullir una mica abans o bé deixar amb el caldo una estona abans de posar l'arròs. Si no es cou l'arròs i la carabassa queda crua.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: