Coctel de gambes

Ingredients

  • 1/4 gambes
  • Enciam
  • Salsa
  • Rosa

2 racions

Utensilis

ES NESECITEN UNA CASOLA
PER BULLI LES GAMBES
UN BOL PER AMANI

Elaboració

BULLI LES GAMBES
TRENCA EL ANCIAM BEN PETIT
BARREXA TOT AM UN BOL
ES POSE A LA NEVERA
FINS LA HORA DE DINAR

30min

Notes

AQUESTA RECEPTE ES MOL BONA


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: