Pastís de patata i sobresada

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 250 grs de sobrasada
  • 1 got de crema de llet
  • Formatge emmental ratllat
  • Mantega
  • 6 ous

4 racions

Elaboració

Rentar, pelar i tallar les patates a rodanxes amb un gruix d'un dit aprox.
Untar la safata del forn amb mantega.
Posar 1 sostre de patates, i sostre de sobressada, crema de llet, sal i pebre, formatge ratllat. Anar fent sostres així.
Posar una hora de forn a 200 graus. Treure del forn.
Batre els ous i tirar-los per sobre del pastís. Posar més formatge ratllat i gratinar.

Notes

Un bon tall de pastís amb un acompanyament d'amanida.. tenim un bon àpat i baratet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: