Còctel de Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 meló cantaloupe
  • 1 meló de pell de sap
  • 2 kiwis
  • 24 llagostins
  • 1fulla de llaure
  • 5 fulles de menta fresca tallada en tires fines
  • Vinagreta al curri
  • 1/2 dl d'oli
  • El suc de mitja llimona
  • 2 dl de nata espessa
  • 1 cullereta de curri en pols
  • Sal
  • Pebre molta

4 racions

Elaboració

Primer, preparem la vinagreta. S'han de batre tots el ingredients fins barrejar-los dins d'un pot tancat hermètic. Salpebra al gust.
Coure els llagostins en aigua bullida amb sal i un a fulla de llaure. Escorre'ls i treure-lis la pell.
Obrir el melons en dos, retira les llavors tallar la polpa d'una de les mitats de cada un en làmines.
Treure la pell en un talla pastes per que quedi bonica.
Fer el mateix amb els kiwis. Fer boletes de diferents mides amb les altres mitats dels melons.
Repartir en els plats, posar al damunt el llagostins i afegir la vinagreta. .
Decorar amb unes fulles de menta. Servir-lo molt fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: