Còctel de Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 meló cantaloupe
  • 1 meló de pell de sap
  • 2 kiwis
  • 24 llagostins
  • 1fulla de llaure
  • 5 fulles de menta fresca tallada en tires fines
  • Vinagreta al curri
  • 1/2 dl d'oli
  • El suc de mitja llimona
  • 2 dl de nata espessa
  • 1 cullereta de curri en pols
  • Sal
  • Pebre molta

4 racions

Elaboració

Primer, preparem la vinagreta. S'han de batre tots el ingredients fins barrejar-los dins d'un pot tancat hermètic. Salpebra al gust.
Coure els llagostins en aigua bullida amb sal i un a fulla de llaure. Escorre'ls i treure-lis la pell.
Obrir el melons en dos, retira les llavors tallar la polpa d'una de les mitats de cada un en làmines.
Treure la pell en un talla pastes per que quedi bonica.
Fer el mateix amb els kiwis. Fer boletes de diferents mides amb les altres mitats dels melons.
Repartir en els plats, posar al damunt el llagostins i afegir la vinagreta. .
Decorar amb unes fulles de menta. Servir-lo molt fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: