Sopa de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalana
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 100 gr de rap ,100 gr de lluç , 100 gr .de cloises.150 gr de musclos ,150 gr de gambex pelades unes llesquetes de pa del dia abans,
  • Per la picada ,3 o 4 amelttes torrades ,3 o 4 evaellanes torrades un gra d'all, una galeta maria
  • Per el sofregit tomaquet ,ceba i all i sal.

4 racions

Elaboració

Per una banda fer bullir tot el pex i reservar.
Posar una cassola al foc i fer el sofregit (,el sofregit está acavat quan es podria separar l'oli de la resta.)
desespinar i fer petit ben petit el rap,el lluç ,treure les cloises i els musclos de les closques ,
Afegir les llesquetes de pa tallat molt prim al sofregit ,donarli uns voltes per que quedi tot intgrat Ara s'hi afeigeix el peix ,es deixa bullir uns vint min. ho triturem una mica amb la batedora (a gust) Piquem les ametlles ,avellanes l'all una galeta maria
Tant bon punt donariem la sopa per acavada hi afeigirem la picada ,es deixa fer un parell de xup -xup i ja está a punt per servir ( si es vol mes fina es pot triturar mes )

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: