Faves del pare

Ingredients

  • 1/4 de kilo de faves congelades.
  • 2 talls de cansalada.
  • 1/4 de botifarra negre.
  • 1 branqueta de menta.

1 racions

Elaboració

Salar la cansalada i fregirla ( a mig foc ) en una paella fins que quedi ben rosseta,es retira i es deixa refredar.
En el mateix oli, s'hi tiren les faves congelades i es tapen amb la tapadora. De tant en tant remenar-les una miqueta.
Mentre es van fent les faves,tallar un dels talls de cansalada a bocinets petits i posarlo en un bol,adjuntari la botifarra negre tallada a rodanxes de 1 centimetre aproximadament(tallar-les per la mitat).
Les faves començaran a canviar de color, passaran de color verd a un color daurat,llavors afegir-hi la cansalada tallada i els bocinets de botifarra negre i anar-les remenant fins que es dorin per un igual.
Cuan ja tinguin un daurat uniforme es el moment de posar la branca de menta(es retira al emplatar)al centre de la paella i es torna a tapar.
Al cap de cinc minuts ja es pot emplatar adjuntant'hi el tall de cansalada que haviem reservat.
( Les faves queden cruixents per fora i tendres per dintre).
Bon profit.

45min

Notes

Fer una muntanya de faves i el tall de cansalada al costat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Lluis Deusedes Cruells diu:
Per a mes comensals,nomes cap doblar els ingredients.(excepte la menta).

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: