Bacallà gratinat al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg de bacallà estovat
- 1 cullerada de margarina
- 2 tomàquets madurs
- 150 gr. De formatge ratllat
- ¼ de l. De llet
- 1 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1fulla de llaurer
- ¾ l. D'aigua
- Oli, sal.
4 racions
Utensilis
Paella
Ganivet per trinxar
Col·lador
Safata
Elaboració
1.Abans de començar a fer aquest plat, el bacallà ha d'estar ja dessalat.
2.Posarem una cassola amb aigua, el llorer, una mica de sal i el bacallà. Quan l'aigua estigui una mica calenta traurem el bacallà i deixarem que es refredi.
3.El bacallà ja fred, l'enfarinarem i el fregirem. Una vegada fregit el posarem dins d'una safata d'anar al forn.
4.A part, amb l'oli que ens ha quedat, fregirem les cebes i el tomàquet, tot tallat finet. Quan això estigui mig fregit, hi tirarem la margarina, la farina, i la llet, deixant que arrenqui el bull.
5.A continuació colarem aquesta salsa tirant-la per damunt del bacallà. També hi tirarem el pa ratllat i el formatge. Posarem la safata al forn perquè es gratini.
6.Sols ens resta portar-la a la taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.