Calamarçets de la padrina

Ingredients

  • 600 grms. de calamarçets
  • 400 grms. de patates
  • 2 cebes
  • 1 fulla de llorer
  • Vi blanc
  • 3 cullerades d'allioli
  • Sal oli

3 racions

Elaboració

Tallar la ceba no massa petita i posarla a la cassola amb oli al foc.
Deixar que es torni tova sense dorarse, afegir els calamarçets, el llorer i la sal.
Coure a poc a poc i tirar de mica en mica el vi blanc, fins que estiguin tendres.
Afegir les patates tallades a rodanxes, deixar fins que estiguin cuites.
Uns moments abans de retirar del foc afegir l'allioli, remenar (opcional, posar julivert picat)

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: