Secret Ibèric

Ingredients

  • Secret
  • Ceba
  • 2 grans d'all
  • Tomàquet ratllat
  • Fulla de llorer
  • Vi negre
  • Oli

3 racions

Elaboració

Sofregir la carn en una cassola amb una mica d'oli.
Afegir la ceba i els alls fins a enrossir-los.
Afegir els tomàquets i la fulla de llorer i el vi.
Deixar-ho coure fins que la carn estigui feta.

20min

Notes

Secret es una carn magra del porc molt tendra i melosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: