Secret de porc a la graella amb espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vint talls de secret de porc d'un dit de gruix (cinc per persona)
  • 24 espàrrecs verds de cultiu (sis per persona)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats grans de porcellana blanca
Unes pinces per la graella
Dues espàtules planes metàl·liques
Una paella gran

Elaboració

Primerament, damunt la graella, posem els talls de secret de porc salpebrats i amb un polsim d'herbes provençals, i deixem que coguin fins que estiguin al nostre gust de cuits, i ja els podem posar a la part de dalt del plat en forma de semi-cercle (cinc per plat).
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els espàrrecs salpebrats, fins que veiem que ja són cuits, i els podem ficar de sis en sis a la part de baix del plat.
Ho reguem tot plegat amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: