Nuggets de peix

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 400g de carn de peix blanc sense espines
  • 80g de molla de pa
  • 1/4 de got de llet
  • 60g de formatge batut (tipus Philadelphia natural)
  • Sal
  • 1/4 d'un gra d'all (o més si us agrada molt!!)
  • Unes fulles de julivert picades
  • Un ou
  • Pa ratllat o farina

4 racions

Elaboració

Netegeu el peix i recupereu-ne la carn. Poseu-ho en un vol amb la resta d'ingredients (menys l'ou i la farina).
Amb una trituradora elèctrica tipus "turmix" o semblant, piqueu-ho tot fins que quedi una pasta molt fina i homogènia.
Bateu l'ou en un vol i disposeu la farina de pa en un plat.
Amb una cullera, agafeu una mica de pasta i feu-ne una mandonguilla. Esclafeu-la lleugerament perquè quedi plana però prou gruixuda com perquè s'assembli a un "nugget". Podeu utilitzar motlles.
Passeu el nugget per la farina i reserveu-lo en un plat. Repetiu aquesta operació fins esgotar la pasta.
Poseu una cassola al foc amb oli. Així que estigui prou calent, agafeu un nugget, el passeu per l'ou i l'enfarineu una segona vegada. El poseu a la paella fins que estigui ben ros. Disposeu-lo en una safata amb paper absorbent. Repetiu això per tots els nuggets.

45min

Notes

Els podeu servir sols, amb enciam per menjar com si fos un "nem", o amb kètxup, més tradicional.

Podeu variar el peix per fer nuggets "diferents". Podeu incloure espècies o herbes aromàtiques per donar-los-hi un gust "de la casa".


Recepta de cuina de Nuggets de peix

Ingredients
per Antoni Canals Salomó

Recepta de cuina de Nuggets de peix

Presentació
per Antoni Canals Salomó

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

714 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!