Carpaccio de remolatxa

Ingredients

  • Remolatxa bullida (fresca o precuinada)
  • Oli
  • Suc de llimona
  • Sal grossa
  • Julivert

Elaboració

- Si teniu remolatxa fresca, peleu-la i bulliu-la (està cuita quant podeu atravessar-la amb un ganivet sense que ofereixi resistència)
- Filategeu la remolatxa i disposeu-la en un plat formant un cercle.
- Amaniu-la amb oli d'oliva i suc de llimona.
- Saleu
- Picoleu el julivert i espolseu-lo per sobre de la remolatxa.
- Deixeu-ho una estona a la nevera abans de servir.

10min

Notes

Si bulliu vosaltres mateixos la remolatxa, tindrà millor gust i textura. L'alternativa ràpida és comprar-la bullida.
L'amanit dependrà del vostre gust.


Recepta de cuina de Carpaccio de remolatxa

Carpaccio de remolatxa. Presentació
per Antoni Canals Salomó

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!