Pitzza de verdures

Es una recepta secilla semblan a la coca de recapta, pro amb verdures.Les verdures i hortalisses són un grup d’aliments molt ampli, que inclou l’enciam, els espinacs, el tomàquet, la col, la ceba…. Depèn de la zona geogràfica i de l’estació del any se’n troben unes o unes altres, tot i que en els mercats es poden trobar totes i de diferents parts del món.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 gots de farina (de blat o de forza) 1 got d’ aigua 1 cullerada oli d’oliva 1 cullerada sal 1 tomaquet 100 gr espinacas unes rotllanes de formatge Tomaquet fregit formatge blaul 1 ceba formatge rallat 1Cullerada llevadura

4 racions

Elaboració

Per fer la masa fina,posarem en un bol, la farina, hi farem un clot al mitg i deixarem caure lasal, l’oli, la llevadura, i el got d’aigua.
Berragem be amb la batedora i anirem afagin farina per donarle la textura i espesura adecuada a la masa. Deixarem la batedora i seguirem amb les mans fins que ens quedi una masa ben compactada. Deixarem reposar la masa uns 15 minuts fins que veiem que se moldeja be i no s’engamxa als dits. Mentres bullim les espinaques i tallem la ceba a juliana i el tomàquet a rotllanes. Aixafem be la massa, l’estirarem amb un rodillo perquè quedi fina, es recomana de fer-ho a sobre d’un paper plata, i així poder posar-la directament al forn sense que es trenqui. Ara toca afegir i repartir el tomàquet fregit de base, tot seguit les rotllanes de formatge, les espinaques (ben escorregudes)les rotllanes de tomàquet, el formatge blau, la ceba carmelitzada i cobrim amb bastant de formatxe ratllat. La posem al forn durant uns 15 ó 20 minuts, fins que ens quedi ben daurada. Compte que la masa no quedi crua, per anar segurs jo la posu al forn abans de posar els ingredients duran 5 minuts.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: