Teules de Sta Coloma

cada any amb tota la família. No hi podien faltar , les postres tradicionals i vaig fer igualment la típica crema de Sant Josep, acompanyada amb unes teules de taronja fetes amb les clares d’ou sobreres. va molt be fer les teules per aquesta diadaja que es una manera d'ap`rofitar les clares.De la crema no vos dic la recepta ja que tot-hom ho fa.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: L'alt Ampurda
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Per 30 unitats
  • 65g de sucre en pols
  • 65g de clares d’ou)
  • un polsim de sal
  • 65g de granet d’ametlla
  • 35g de pell de taronja confitada
  • ratlladura de pell de taronja
  • 40g de farina

24 racions

Elaboració

Blanquejar l’ou amb el sucre i la sal. Incorporar-hi el granet d’ametlla, la taronja confitada, la ratlladura i la farina tamisada. Barrejar bé.
Damunt un paper de forn, escudellar botons de pasta, bastan separats ja que
a mida que va torrant es va eixamplant i es poden enganxar, si la pasta es molt espesa, aplaneu-les amb els dits untats amb ou batut i coure-les al forn a 200º durant 8-10 minuts. Quan comencen a daurar-se, ja es poden retirar del forn i donar la forma de teula ràpidament abans no es refredin. Es pot donar forma posant-les a sobre d'un objecte cilíndric, pot ser una ampolla. Deixar refredar i guardar en un lloc ben sec fins el moment de servir.

40min

Notes

Les podem servir amb la crema


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: