Llom de porc amb pebre vermell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 troç de llom de porc
  • Pebre vermell dolç
  • Una cabessa d alls
  • Oli d oliva

Elaboració

Pre escalfar el forn a 180graus.
Rentar el llom i aixugar.lo amb paper de cuina.
Untarlo amb un rajolí d oli l, salar i arreboçar amb el pebre vermell dolç, te de qedar perfectament cobert, costats inclosos, aqesta capa segellerà el llom i no qedarà aixut.
Posar dos dits d oli en un recipient apte pel forn i qe hi capiga el llom.
Posar.hi el llom i la cabeça d all tallada pel mig.
Posar al forn, es te de tombar varies vegades pq es torri per igual, per saber quan esta llest punxar, si surt aigüeta transparent ja esta llest.
Deixar refredar i tallar el mes primet qe es pugui, es pot menjar fred o calent, a mi m agrada mes calent i sucat amb l oli de la coxcio.
Es ideal per deixar preparat d un dia per l altre. Amb entrepà tb es boníssim.

1h

Notes

Jo l acostumo a acompanyar amb arroç bullit, pero qualsevol acompanyament s hi escau.
Servir.lo amb oli de la cocció.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: