Filet al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un filet (porc o vedella)
  • 8 o 10 alls
  • Pebre en pols
  • Pebre en gra
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1-Primer de tot li posem sal i pebre en pols al filet i el posem en una safata fonda (apta pel forn).
2-Després li posem els alls sense pelar, els grans de pebre, i ho cobrim tot amb l'oli.
3-Ho deixem reposar unes 5 hores.
4-Quan ja ha reposat el posem al forn a 220ºC i ho deixem coure 30-45 minuts.
5-Quan es vegi una mica torrat es gira i es deixa 10-15 minuts més.
6-Es treu del forn i ja estarà a punt per servir (tallat)

10min

Notes

Es pot acompanyar amb patates, salsa de ceps...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: