Carpaccio de carbassó amb olivada i formatge de cabra

Ingredients

  • 100 g Carbassó
  • Olivada
  • Formatge de cabra
  • 20 g Ametlles torrades.
  • 6-8 Tomàquets cherry
  • Rúcula
  • Oli
  • Reducció de vinagre de Módena
  • Sal en cristall

1 racions

Elaboració

Tallem el carbassó a rodanxes molt fines i el posem en un plat.
A sobre hi posem una mica d'olivada
Hi esmicolem el formatge de Cabra per sobre.
Piquem les ametlles torrades, no molt fines i també les tirem per sobre.
Posem una mica de rúcula i els tomàquets cherry tallats per la meitat.
Ho amanim amb oli d'oliva, una mica de reducció de vinagre de módena i ho salem amb sal en cristall.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de carbassó amb olivada i formatge de cabra

Carpaccio de Carbassó amb Olivada i Formatge de Cabra

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: