Lasanya freda amb formatge fresc i gambes

Ingredients

  • 12 Làmines de pasta de caneló.
  • 12 Gambés
  • 50 g. Formatge fresc
  • 1-2 Tomàquet pera
  • 1/2 Alvocat
  • 2 ous durs
  • Oli d'alfàbrega
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Bullir la pasta de caneló i deixar refredar.
Pelar les gambes, fregir-les i deixar-les refredar. Separar-ne 4 per la decoració.
Tallar el formatge, el tomàquet, l'alvocat i els ous durs a dauets. Separar una mica de cada ingredient per decorar.
Per començar a muntar el plat, posem una làmina de caneló.
Hi posem una mica de maionesa per tal que els dauets dels diferents ingredients ens hi quedin una mica enganxats.
A sobre hi posem els dauets de tomàquet, els de formatge i els d'ou dur.
Ho amanim amb un raig d'oli d'alfàbrega i tornem a posar una mica de maionesa.
Posem una segona làmina de caneló i maionesa.
Hi posem els trossets d'alvocat, i les gambes tallades.
Tornem a posar oli d'alfàbrega i maionesa
Ho tapem amb la darrera l'amina de caneló.
Ho decorem amb uns trossets de tomàquet, alvocat, formatge, una rodanxa d'ou dur i una gamba.
Ho amanim tot de nou amb un raig d'oli d'alfàbrega.

30min

Notes

Es pot preparar el dia abans i guardar-ho a la nevera a punt de servir, tapat amb film.


Recepta de cuina de Lasanya freda amb formatge fresc i gambes

Lasanya freda amb formatge fresc i gambes.
per Margarida Juvés

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!