Rodanxes d'albergínia i tomàquet al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 grans d'all
  • 2 branques d'orenga
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 1 pessic de sucre
  • 400 grams d'albergínies
  • 4 tomàquets grans, a poder ser de la mida de les rodanxes d'albergínia
  • 60 grams de formatge Sbrinz o Gruyère, curat i ratllat.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Pica l'all i orenga.
Barrejar amb oli.
Condimenta amb sal, pebre i sucre.
Talla les albergínies i els tomàquets en rodanxes de 5 mm de gruix.
Cobreixi cada llesca d'albergínia amb 1 llesca de tomàquet. Col·loca sobre un full de paper per assecar.
Aboca l'oli d'all per sobre.
Reparteix, el formatja pel damunt.
Cuina al mig del forn uns 20 minuts.
Serveix amb una bona amanida.
També va bé com acompanyant d'una grillada.

Notes

Rodanxes d'albergínia i tomàquets al forn, amb all, orenga i formatge Sbrinz són un plat apropiat per, acompanya les carns a la brasa. Amb una amanida pot ser àpat complet.


Recepta de cuina de Rodanxes d'albergínia i tomàquet al forn
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: