Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià

Categoria:
Estació:        
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 quilo de llenties pardines comprades en una tenda de llegums cuits
  • 1 pot de tomàquet sec italià
  • 1 paquet de salmò fumat
  • 1 pot de carxofes petites

Per el guacamole:

  • 2 alvocats
  • 1 tomàquet
  • 1/2 ceba
  • 1/2 llimona
  • 2 fulles de coriandre
  • Una mica de sal

4 racions

Elaboració

Del timbal de llenties amb els ingredients menys el guacamole:

Tallem el salmó, tomàquet sec i carxofes ben petit. Ho reservem.
Agafem un motlle rodó el posem a cada plat i l'anem omplint amb les llenties, tomàquet sec, salmó i carxofes que hem reservat, pel damunt hi posem salmó tallat petit.

Del guacamole:

Tallem el tomàquet a daus i picquem la ceba i fulles de coriandre. Ho barregem amb l’alvocat i hi afegim el suc de mitja llimona i la sal.
Ho barregem bé fins que tinguem una pasta cremosa.

Per acabar el plat:

Desmotllem i a l'entorn del timbal hi posem: guacamole, tomàquet sec tallat petit i les carxofes, també tallades petites. Ja es pot servir el plat. Recomano menjar-lo barrejant tots els ingredients.

20min


Recepta de cuina de Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià

Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià

Detall del timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià, tot barrejat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià

Enllaça aquesta recepta:

343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!