Tiramisú

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de formatge Mascarpone
  • 100 grams de sucre (4 cullerades soperes)
  • 1 rovell d'ou, clara muntada (opcional)
  • Cafè
  • Xocolata negra en pols
  • 28 melindros

Elaboració

Primer, batem el sucre, el formatge, el rovell i la clara muntada fins a obtenir una mescla uniforme. A continuació preparem una tassa de cafè.
Aleshores, posem en un motlle una capa de melindros remullats lleugerament de cafè. Aquests els cobrim amb la meitat del preparat de formatge. Seguidament, posem una altra capa de melindros i l'altra meitat del preparat del formatge. Finalment ho deixem refredar a la nevera i en el moment de servir empolvorem la superfície del pastís amb xocolata en pols.


Recepta de cuina de Tiramisú

Tiramisú

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: