Ametllats

Categoria:
Recepta per
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 clares d'ou
  • 400 gs de sucre
  • 400 gs d'ametlles torrades
  • Unes gotes d'esperit de llimó

6 racions

Utensilis

Motlles de paper (magdalenes)

Elaboració

Es trinxen les ametlles,no es molen.
Es baten les clares amb el sucre, fins que, en
girar el recipient, les clares no cauen.
S'hi barregen les ametlles torrades trinxades i
l'esperit de llimó.
La pasta es buida en motlles de paper ies cou al forn

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2025 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: