Fruites gratinades

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 personàs
  • 300 grams de fruites varia's raïm, plata nos Kiwis, taronges, peres pomes. etc.
  • Nets i pelades. 2 clares d'ou
  • 2culleradas de sucre
  • 2cullerades de vi blanc

4 racions

Utensilis

Utensilis
un vol apte per se fornejat
una batidora per monta les claras

Elaboració

Pose la fruita trossejada en un recipient apte per posar-se al forn, i si afeixe is el vi. Es remou ben remenat per remullar-se tota la fruite.
Es batan las claras d'ou a punt de neu. Si afeixeix la sucre i es continue baten hasta que es forme un merengue
Es cubreis la fruite emb la pasta de merengue i es pose al forn amb el punt de gratinar. El temps de coccio es molt rapit, perque molt rapit el merengue agafa el punt per estar dorat.Es serveix inmediatament.
Bont profit

10min


Recepta de cuina de Fruites gratinades
Fruites gratinadas
per Victori Llaurado

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: