Magdalenes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 11 tasses petites de farina
  • 4 tasses petites d'oli
  • 4 ous
  • 6 tasses petites de sucre
  • 4 tasses petites de llet
  • 2 o 3 cullarades petites de llevat
  • Xocolata (opcional)

Elaboració

La mida de les tasses les recomano una mica més gran que una tassa de cafè. Surten unes 70 peces en total.
Primerament cal en una batedora remenar els ous i i el sucre. Seguidament s'ha d'afegir la resta d'ingredients. Més tard, en una safata es posen els motlles i s'omplen amb la massa. Fet això, es posa en el forn fins que estiguin dorades i tinguin un cert volum. Recomano anar amb compte amb la part de sota de les magdalenes ja que sovint es pot cremar. No és un plat difícil d'elaborar però és entretingut, però sens dubte amb la recompensa val la pena el sacrifici.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!