Bomba gelada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • nata montada
  • fruits secs al gust
  • licor
  • ganache de xocolata

Elaboració

Dues hores abans de fer el pastís posarem els fruits que hagim escollit en remull en el licor triat.
Jo l'he fet amb cireres, orellanes d'albercoc i panses de moscatell.
De licor he fet servir un patxaran molt bo.
He cobert un bol amb film tansparent i hi posat la nata montada.
Ho he anat fent per capes: nata i fruits.
En el congelador unes tres hores.
Després l'he tret del bol i m'he desfet del film.
L'he cobert amb ganache de xocolata a temperatura natural.
Al congelador fins una hora abans de servir.
Es treu i al frigorífic.

Notes

Per a servir-la he fet uns pètals de rosa ensucrats. El dia abans es passen el pètals per clara d'ou batuda i després passats per sucre.
Es deixen tota la nit que es sequin en una safata soberta amb paper vegetal. Són molt vistosos.


Recepta de cuina de Bomba gelada

La bomba gelada

Recepta de cuina de Bomba gelada

Oberta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

MTeresa Llauradó Curto diu:
Qué és ganache de chocolate? Quan ho sàpiga faré aquesta bomba.
Els fogons de la Bordeta diu:
Guau, síq ue és una autèntica bomba!! Segur que està deliciosa, una proposta realment brutal!
Moltes gràcies per participar maca!
Petonets
Sandra
Joan Corminas diu:
Hola MTeresa : Tens la recepta de com es fa el ganache de xocolata, si mires la recepta que passi el 3 de juny
Nani Nolla diu:
Hola M. Teresa,
Tal com va respondre en Joan C pots trobar la seva recepta amb l'explicació corresponent. De totes maneres és molt fàcil de fer: 200 g de nata líquida posada al foc i quan comença a bullir treure-la i afegir-hi 350/400 g de xocolata negre trossejada i remenar fins que es desfaci. La poses a la nevera i l'endemà veuràs com ha quedat dura. Per utilitzar-la només caldrà un cop de microones fins que quedi moldejable i es pugui treballar.
Una abraçada.
MTeresa Llauradó Curto diu:
Moltes gràcies.

Et felicito per les teves receptes. Jo sóc nova en aquest mon informàtic, però m´agrada cuinar.
Ens anyirem seguin.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: