Bocata de truita

Ingredients

  • Mitja barra de pa
  • 2 ous
  • 1 tomàquet
  • Sal i oli

1 racions

Utensilis

Paella

Elaboració

S'agafa mitja barra de pa i s'obra per la meitat
S'agafa un tumaquet i s'obra per la meitat
es trenquen els ous, es baten en un bol i es posa un pessic de sal
es possa una paella amb poc oli al foc
una vegada que esitigui calent s'aboca l'ou amb compte
amb una espàtula es fa un plec d'una banda a l'altra per a que quedi cuit per dintre
es suca el pa amb tomàquet i es posa la truita a sobre

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: