Torró de crocant

Categoria:
Típica de: Espanya → Cat
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients:

  • 325 g. de Sucre llustre + 20 g. d’Aigua
  • 50 g. de Glucosa
  • 180 g. de Pinyons
  • Oli d’oliva

Elaboració

Confecció:

En un cassó al foc amb el sucre, la glucosa i l’aigua ben remenat ho deixeu bullir sense remenar-ho més, Veureu que la mescla va bullint. No es confieu. No marxeu del davant. Quant vegeu que agafat una color torrat fluix bolqueu-hi els pinyons que han d’esser calents i un mica torrats. Remeneu-ho amb espàtula de fusta i tireu aquest crocant damunt marbre o pedra untada amb oli d’oliva. Amb un corró untat d’oli i dos ganivets grossets i, seguint sobre el marbre lleugerament untat, es forma un quadrat que tallat pel mig us quedaran dues barres de Torró de Crocant amb pinyons. Ja fred s’embolica amb paper film per que no es remulli.
Nota.- Si els voleu fer d’Ametlles o d’Avellanes, substituïu els pinyons. D’aquests altres fruits secs se’n posen 250 g. No cal dir-ho que em refereixo a fruits secs repelats, lleugerament torrats i calents. De no posar-los calents refreda el crocant i es torna difícil de treballar.

1h


Recepta de cuina de Torró de  crocant
per Salvador Arimany i Minguella

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: