Magrana amb moscatell

Ingredients

  • 1 Magrana
  • Sucre
  • Moscatell

2 racions

Utensilis

Mà de morter

Elaboració

Per desgranar una magrana de manera fàcil, talleu-la per la meitat.
Agafeu un bol prou ample per deixar que caiguin els grans de la magrana.
Amb cada una de les meitats i aguantat-la amb la palma de la mà, piqueu la pell amb una mà de morter. Veureu com salten els grans ben nets de pell dins del bol.
Tireu una cullerada sopera de sucre (o al gust)
Afegiu un raig de Moscatell (al gust)

5min

Notes

Per qui tingui la pell molt sensible, heu de tenir en compte que el suc de la magrana taca molt la pell. Podeu fer servir guants de plàstic (com els que trobem a les fruiteries) o tipus cirugià.


Recepta de cuina de Magrana amb moscatell

Magrana amb moscatell

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt, hem porta records de petit, nomès amb una petita diferencia, a casa preparaven les magranes igual que tu descrius aquesta recepta, però amb garnatxa en lloc de moscatell,el avi sabia fer mès be la garnatxa que el moscatell. M´a fet il.lusiò aquesta recepta.
Araceli Martí Francàs diu:
Gràcies Jordi. És així com jo l'he menjada sempre. Sé que a altres llocs ho preparen amb suc de taronja o fins i tot amb vinagre.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: