Truita de pa amb tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ous
  • Pa de pagès a llesques
  • Tomacons
  • Oli verge
  • 8 talls primets de pernil ibèric

4 racions

Elaboració

ES TREU LA CROSTA DEL PA DE PAGÈS I ES SUCA AMB TOMÀQUET I S'HI POSA OLI I SAL PER LES DUES BANDES
ES BATEN ELS OUS BEN BATUTS AMB SAL
EN UNA PAELLA S'HI POSA OLI I QUAN ES CALENT S'HI TIRA L'OU. S'HI VA POSANT EL PA SUCAT DE MANERA QUE COBREIXI TOTA LA PAELLA.
ES GIRA LA TRUITA DEIXANT-LA COURE DOS O TRES MINUTS.
ES POSA EN UN PLAT I PER DAMUNT I REPARTIU ELS TALLS DE PERNIL. L'ESCALFOR DE LA TRUITA ACABADA DE FER FONDRÀ EL GREIXET DEL PERNIL. ÉS DELICIOSA!!!

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Si escrius en majuscules, a part de dificultar la lectura, es com si estiguessis cridant. ;)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: