Empanadillas de hojaldre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Masa de hojadre (de la que venden en supermercados)
  • 5o grms. de queso cortado a trocitos
  • 50 grms. de jamon de york cortado a trocitos
  • Bechamel un poco espesa

4 racions

Elaboració

Hacer la bechamel como de costumbre y mezclar con el jamon y el queso.
Cortamos el hojaldre en circulos, ponemos la bechamel y cerramos, con el tenedor apretando los bordes.
Ponemos las empanadillas en la placa de horno, las pintamos con un pincel con agua o con huevo batido rebajado con un poco de leche y las dejamos dorar.
Servir calientes acompañadas de una ensalada

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: