Amanida de iogurt

Ingredients

  • 4 tomàquets
  • Julivert o alfàbrega
  • 2 iogurts naturals
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

1. Renta bé el julivert i els tomàquets i tallals ben petits.
2. Barreja en un bol gran els iogurts amb la mostassa, el julivert, l'oli i la sal.
3. Afegeixi el tomàquet i, avans de servir deixal macerar 10 minuts.
4. Pots afegiri els ingredients que a tú et vinguin de gust.

15min

Notes

Es un plat molt fàcil de fer i a l'estiu, fresquet bé molt de gust.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: