Cigrons amb botifarra, mel i pinyons

Ingredients

  • Un pot de sigrons cuits
  • Una bootifarra negra
  • 2 grans d'alls
  • 50 gram. de pinyons.
  • 2 ous.
  • Un mica de oli.
  • Un parell de cullerades de mel
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella (millor de teflon), posar-hi una miqueta de oli de oliva, dorar una miqueta els alls i els pinyons, amb cura de que no es cremin...afegir la botifarra i amb una forquilla, desfer-la bé, afegir despres la mel, rectificar amb la sal i per acabar afegir-hi els sigrons, remenar amb cura, ara amb una cullera de pal....i servir.

15min

Notes

Als que li agrada el gust del vinagre, posar-hi al moment de servir (ben calent) unes gotetes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: