Crema de verdures tricolor

Ingredients

  • Una manat d'espinacs, carbassa, pastanagues, remolatxa, sal, oli, pebre, romaní i agar agar

4 racions

Elaboració

- La crema verda és d'espinacs, i he agafat un manat d'espinacs, l'he rentat bé, he triat les fulles i les he posat amb un xic d'oli, aigua i sal a coure's. Un xic d'agar agar per espessir i al got triturador. Un cop fet, reservem.
- La crema de color groc és de carbassa i pastanaga, amb dues rodanxes de gingebre i pebre. No hi acostumo a posar sal. Un cop ben cuit, ho passem per la batedora i reservem.
- La crema vermella és de remolatxa. He comprat unes remolatxes de les que ja venen cuites, un branquilló de romaní per aromatitzar, sal i aigua. També he posat un xic d'agar agar per espessir. I cap a la batedora.
Per al muntatge, amb dos aros d'acer inoxidable de dues mides diferents els podem en un plat fondo i a cada cercle un color diferent.

1h

Notes

Abans de posar-ho al plat, deixar refredar una mica perquè l'agar agar comenci a fer efecte i no es barregin els colors.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: