Crema freda de meló amb encenalls de pernil

Ingredients

  • 1 meló ben madur
  • 1 iogurt natural
  • 1 llimona
  • 4/6 fulles de menta
  • 4/6 talls de pernil salat no massa gruixuts

6 racions

Elaboració

Treiem la pell i les llavors del meló i el tallem a troços, el posem en un bol juntament amb el iogourt, el suc de la llimona i les fulles de menta. Triturar-ho tot i posar-ho a la nevera fins al moment de servir (la crema ha d'estar ben freda).
Tallar el pernil com si fos en "juliana", de manera que quedin tiretes petites, saltejar en una paella fins que quedi ben cruixent.
En el moment de servir posar la crema freda de méló i per sobre els encenalls de pernil (no posar el pernil amb massa antelació perquè quedaria tou).
Una manera diferent de menjar meló amb pernil i és molt refrescant.

15min

Notes

S'ha de vigilar de no posar massa menta perquè predominaria massa el gust sobre el del meló. Es pot servir com a primer plat en un bol gran o en "xupitos" com un aperitiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: