Pastís de castanya, ametlla i avellana

Ingredients

  • 3 ous
  • 120gr. de sucre moreno
  • 1/4 de tassa de llet vegetal (soja o arròs)
  • 1/4 de tassa d'oli d'oliva
  • 2 sobres de llevat en pols
  • 160gr. de farina de castanya
  • 100gr. d'avellanes crues
  • 100gr. d'ametlles torrades
  • 4 culleradetes de cacau 100% pur

8 racions

Utensilis

Picadora

Elaboració

Primer de tot piquem les avellanes i les ametlles, jo ho he fet amb la picadora i ho reservem.
Preparats els fruits secs, anem a fer la massa del pa de pessic.
Comencem posant els ous i el sucre en un bol i ho remenem molt bé, fins que hagi augmentat el volum i el sucre estigui ben desfet.
Afegim la llet i l'oli tornem a remenar.
Jo ho faig amb varilles elèctriques, i aquestes fan que l'esponjositat es noti.
Finalment, hi barregem la farina, les ametlles i les avellanes, el llevat i el cacau, i tornem a remenar, i deixem la barreja reposant a la nevera durant 90 minuts.
Passats els 90 minuts, ho posem en un motlle tipus plum cacke i ho enformen, a una temperatura de 160º durant una hora. Passat aquest temps, punxem amb una agulla per comprovar que estigui cuit i ho treiem del forn i ho deixem reposar.
És un pastisset per menjar l'endemà, està més bo. Sobre tot, l'aroma de cacau es nota més.

2h

Notes

Podeu veure més informació a www.b12.cat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: