Sèpia ofegada

Ingredients

  • 1. 1 sèpia grossa.
  • 2. 1/2 ceba.
  • 3. 1 patata mitjana.
  • 4. 1 dent d'all.
  • 5. 1 tomaca petita.
  • 6. 1 fulla de llorer.
  • 7. 1 cullereta de cafè de pebre roig.
  • 8. Sal.
  • 9 . Oli d'oliva.
  • 10. Vi negre.
  • 11. Una mica de farina de pa.
  • 12. Una remeta de julivert.
  • 13. Una mica d'aigua.
  • 14. Fesols cuits

2 racions

Elaboració

En un cassó hi posarem l'aigua amb la sèpia que ja haurem netejat i tallat a trossos, i tots els ingredients que ja haurem abans netejat i trossejat.
S'ha de coure tot a foc lent i tapat.
Quant la sèpia estigui tova ja es pot treure del foc.

45min

Notes

Això és un segon plat. És pot acompanyar amb una llesca de pa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Antoni Descarrega Guinart diu:
un plat molt bo!!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: