Gnocchi de castañas y calabaza en salsa de dos quesos

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 ml nata
  • 200 gr de queso grana padano
  • pimienta molida
  • 100 gr. de queso gorgonzola cortado en dados (de 1cm más o menos)

2 racions

Elaboració

Salsa dos queso
Pon la nata y el grana padano cortado a trocitos en una cacerola y mezcla bien, hasta que el queso se deshaga.
Lleva a ebullición y deja que reduzca unos 5 minutos
Una vez reducida añade la pimienta molida y vierte la salsa sobre los Gnocchi.
Después pon los daditos de gorgonzola por encima y a comer!
Te recomendamos acompañar este plano con vino tinto (Igt Salento Rosso)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: