Calamars a la romana

Ingredients

  • 1 kg calamars
  • Un ou
  • Cervesa
  • 3 o 4 cullerades de farina
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Agafem els calamars el netejem i els tallem a rodelles i escorrem. En un bol posem l’ou, la cervesa, la farina i un polset de sal. Ho anem barrejant fins que quedi espès, per saber si falta o no farina, enfonsem el dit a la pasta, i si la pasta rellisca pel dit vol dir que en falta. Agafem tots els calamars hi els posem dins el bol. Agafem una paella i hi posem oli, bastant. Quan l’oli ja estigui calent, ho sabrem tirant-hi una mica de la pasta que ha de quedar recollida, sense escampar-se, anem tirant els calamars de pocs en pocs. En el moment de tirar-los els calamars s’enfonsen, però al cap d’una estona pugen, suren, i aleshores els hem de treure de la paella, si els deixéssim més estona quedarien massa fets. Però s’han de menjar al moment. (*)Es poden servir amb llimona, va a gust de cadascú.

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Està molt be aquesta recepta , amb la cerbesa. Et recomano si t´agrada experienciar amb la cuina, l´aigua de vichi per fer la pasta de arrebossar, si ho proves ja hem diràs el que. Però m´ha agradat molt aquesta recepta amb cerbesa, la provaré.
El Algú diu:
Gracies, ja ho provaré i ja veurem que tal.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: