Picadillo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g. de Maravilla
  • 2 Ous
  • 4 Tarrines de pernil salat picat especial per cuinar
  • 1 litre de Brou de Pollastre

4 racions

Utensilis

Ratllador

Elaboració

1. Poseu 2 ous a bullir. Quan l'aigua arrengui el bull deixeu-los 10 minuts.
2. Poseu en una olla el brou. Quan arrengui a bullir baixeu el foc i afegiu la pasta. Deixeu-la coure almenys 10 o 15 minuts. A la meitat d'aquest temps, afegiu el pernil.
3. Quan la sopa ja està llesta, peleu els ous i ratlleu-los a la sopa.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: