Saltejat de patates amb rossinyols i parmesà

Ingredients

  • Patates
  • Rossinyols
  • Parmesà ratllat
  • Pebrot escalivat
  • Oli per fregir
  • Sal

Elaboració

1. Es pelen les patates i es fregeixen amb oli.
2. Es netegen els rossinyols i també es posen a fregir.
3. Quan les patates estan rossejades i els rossinyols també, es posen a la mateixa paella i es deixa uns minuts més.
4. S'emplata amb una mica de parmesà a sobre i, si es vol, una mica de pebrot escalivat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: