Galtes guisades

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Galtes de porc
  • Ceba i all
  • Pastanagues
  • Llorer
  • Tomàquets
  • Vi blanc
  • Oli
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Posar las galtes en una cassola amb una mica d'oli, es doren pels dos costats, si posa una ceba tallada, dos grans d'all i dos tomàquets.
Quan esta ben sofregit, si posa el llorer, el vi i un got d'aigua i las pastanagues tallades.
Deixar a foc lent fins que la carn sigui cuita.
Las quantitats depenen de la carn que hi posem.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Victòria Suller Loriz diu:
Falten explicacions, temps de cocció aproximat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: