Rap a la marinera rapid
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- 4 cues de rap.
- Julivert.
- 1/2 kg de pèsols.
- 1/4 de cloïsses.
- Oli.
- 3 alls.
- Una molla de pa gran.
- Vinagre.
- 1 tomàquet madur.
- Farina.
4 racions
Elaboració
Les cues de rap netes ,es passen per la farina.
En una cassola s'hi pot ser de test, es posen les cues enfarinades, tomb i tomb i es treuen.
Es piquen els alls, julivert, el tomàquet i una molla de pa sucada amb vinagre al gust.
Es tira a la cassola i remenat.
Apart es bullen els pèsols o els fesols del ganxet.
Les cloïsses s'obren al vapor.
Es tira tot amb cura a la cassola de la picada i si afeixeguen les cues de rap.
Xupl xupl i fora,tasta'n de sal.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.