Pancakes a l'estil americà

Ingredients

Ingredients:

  • 3 ous mitjans
  • 115gr de farina
  • 140ml de llet
  • 1 cullereta de llevat
  • 1 pessic de sal

Estris:

  • 2 bols
  • 1 paella
  • 1 vareta
  • 1 llengua de gat

8 racions

Utensilis

- 2 bols
- 1 paella
- 1 vareta
- 1 llengua de gat

Elaboració

1) Separar el rovell de les clares en 2 vols separats.
2) Afegir al bol dels rovells la farina, la llet i el llevat i barrejar fins que tot quedi ben inegrat.
3) Posar un pessic de sal a les clares i batir-ho fins que quedin al punt de neu.
4) Afegir les clares a la resta de la barreja i amb una llengua de gat barrejar-ho tot, fent moviments suaus i circulars. Ha de quedar una barreja ben homogènia.
6) Escafar una paella a foc lent i quan estigui calenta hi podem anar afegint la barreja (la mida de cada pancake és la d'una cullera per prendre com es veu al vídeo).
7) Abans de girar el pancake podm afegir-hi ingredients com xips de xocolata, fruites, etc. Sabrem quan es pot girar perquè veurem que surten bombolles a la superfície i que els voltants del pancake s'enrrosseixen.
8) Repetir fins a haver utilitzat tota la barreja.
9) Decorar o afegir els ingredients que més ens vinguin de gust als nostres pancakes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEO-RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=zQKsCDy6eoY

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: