Tall rodó de festa major

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tall rodó o dos
  • Uns ossos molsuts
  • 4cebas
  • 7pastanagues
  • 4 grans d'all
  • 4 tomàquets madurs
  • Apit ipuerro
  • Herbes farigola, orenga, llorer etc.
  • Farina, sal i pebre
  • Orellanes, panses i prunes.
  • Vi ranci i conyac

Elaboració

Es rosteix el tall rodó amb uns quants ossos per fer el brou.Es salpebre generosament.
Quan esta daurat, es retiren els ossos i( en una olla es fa el brou ).Al tall rodó si tira la ceba, la pastanaga, l'all, l'apit i el puerro.Quan esta enrosit si afageix el tomaquet i les herbes fetes un manadet.Courem fins tindre
la carn, que punxanla es trobi cuita.
Es treu la carn i continua coent el sofregit,si tira dues culleradas de farina se li donen uns toms i si tira el vi ranci i el conyac, una mica del brou i es deix coure, es passa pel xines i es fa la salsa.
s'altegem les prunes, panses i orellanes,que es tenien en remull amb conyac i es posen a la salsa.
Tallem el rodó a tallets i el posem a la cassola d'amunt la salsa.
Ja es pot servir

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Mª angels diu:
la faré per el dia de les eleccións,m'anirá molt bé per fer-la a la vigilia

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: