Timbal de fajol amb verduretes a l'aroma de coco i curry

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una taza de trigo sarraceno en grano.
  • Dos tazas de agua mineral, filtrada, no del grifo.
  • Las verduras que tengas por la nevera. En mi caso utilicé calabaza, calabacín, pimiento rojo, cebolla tierna, ajo, puerro, zanahoria)
  • Aceite de coco sin refinar y de primera presión en frío.
  • Curry

2 racions

Elaboració

Lavar bien bajo el grifo el trigo sarraceno en un colador.
Colocar el trigo sarraceno en una olla con el doble de su volumen en agua mineral.
Poner a fuego alto, hasta que arranque a hervir y entonces bajar a fuego lento. Pasados 20-25 minutos ya estará listo. Reservar.
Lavar y pelar (si no son de origen biológico) las verduras empleadas.
Cortar a láminas finas.
Colocar un wok o una sartén al fuego con media cucharada de aceite de coco (si está en estado sólido, si es líquido un poco menos).
Rehogar las verduras unos 10 minutos.
Primero colocar la cebolla y los puerros, hasta que estén trasparentes, añadir el diente de ajo y mezclar.
Seguidamente ir añadiendo las verduras de más duras a más blandas, o lo que es lo mismo de las que necesiten más tiempo de cocción a las de menos.
Cuando estén casi listas, añadir el curry al gusto, mezclar un par de minutos en el fuego y retirar.
Emplataremos con la ayuda de un molde redondo. De topping unas semillas de calabaza y gomasio.
Acompaña de diferentes hojas verdes, al gusto.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: