Braç de Gitano

Ingredients

  • 4 ous
  • 2 cullerades de farina de pa
  • 2 cullerades de farina de patata
  • 4 cullerades de sucre
  • Crema Pastissera
  • 1 litro de llet
  • 300 g de sucre
  • 6 r0vells d'ou
  • 60 g de mido
  • Una pell de llimona
  • Un canut de canyella

8 racions

Elaboració

Com fem la crema
En un casso i possem els rovell d'ou i el sucre remanan una estona , desprès tirarem la llet ls canyella i la llimona ,ho possarem el foc anirem remanat sensa deixar de fer'ho fins que estigui a punt de bullir,
A part reserverem mitg got de llet per dedfer el midó,Quan estigui a pun de bullir ho tirarem, sobre tot remanan seguit ,si no ho fem així ee gromulla
La crema la farem dos hores abans hi ha que te que esta freda
Agafem un cubell i posem les clares dels ous i les batem a punt de neu, després i tirem els rovells d'ou, la farina de patata i la de pa, tot ben barrejat i a la llauna que la tindrem untada d'oli i tot seguit el forn a 180 graus.
Prèviament haurem escalfat el forn, cinc minuts de cocció,
Posarem a la taula un drap, on i deixarem el braç ja cuit, anteriorment tindrem la crema pastissera feta, i ho anirem escampant pel d'amunt del braç ho enrotllem.
si es vol, pel d'amunt es pot posar xocolata o la mateixa crema cremada.
Tot seguit es posa a la nevera i es serveix fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola Anna Mª: La farina de patata, la desconec potser amb un altre nom la sabria
una abraçada
Anna Mª Mestres diu:
Hola Fernanda,si pots utilitzar la farina de moresc, per exemple la ( MAIZENA )gràcies per l'interès

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: