Crema de surenys o tambe de Ceps

Ingredients

  • 3/4 de surenys o de ceps,
  • Una ceba grossa
  • 4 tomàquets madurs
  • 3 llesques de pa de pagès del dia abans
  • Una picada (ametlles, 2 grans d'all)
  • Oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Utensilis

Olla

Elaboració

Rentarem bé els bolets i els farem bullir en un litre i mig d'aigua durant 25 minuts, i reservarem l'aigua de bullir-los. Una vegada passat aquest temps, separarem els bolets i els deixarem a part.
Mentrestant, en una cassola, farem un sofregit amb la ceba i el tomàquet i deixarem que quedi ben confitat. Quan el sofregit estigui al punt hi afegirem els bolets, tallats a trossos petits.
Els salarem, i els i farem una remenada per tal que s'impregnin bé i deixarem que cogui tot durant cinc minuts amb poc foc.
A continuació, agafarem dos cullerots de l'aigua de bullir els bolets,i en un recipient i triturarem el pa prèviament esmicolat. Tot seguit, ho tirarem a l'olla junt amb el contingut de la cassola i la picada i ho deixarem coure durant 15 minuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: