Rissoto de Xampinyons i Pernil

Ingredients

  • 6 tassea de café d'arrós (arborio o bomba)
  • 250 g de xampinyons
  • 150 g de pernil serrá
  • Una tasseta de café de vi blanc
  • Una cullerada de mantequilla
  • 150 g de parmesà rallat
  • Un raig d'oli
  • 2 grans d'all
  • Albahaca
  • 1 litro de caldo
  • Sal i pebre negre

6 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Piquem els alls i els sofregim amb 3 cullerades d'oli, després i tirem els xampinyons laminats i ho saltegem uns minuts, i tirem el vi blanc, el pernil pi cadet i seguidament l'arròs, durant 1 o 2 minuts.
Afegim el resto de caldo, que el tindrem ben calent. Ho anirem removent poc a poc i deixem que es vagi fent durant 25 minuts, quan falti 5 minuts per treure'l del foc, i tirarem la cullerada de mantega sense deixar de remoure.
Si fos necessari podem afegir mes caldo, seguidament i tirarem el formatge parmesà l'alb haca i el pebre negre tot ben barrejat i rectifiquem de sal si es necessari
Penseu que l'arròs te que estar poc cuit.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1765 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: